Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Θέμα: Ευχές σε μαθητές κ΄εκπ/κους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
 Συναδέλφισες-φοι.
 Μια δύκολη χρονιά ,όπου ακόμη για μια φορά η δημόσια εκπαίδευση μπαίνει στο στόχαστρο της <<αριστερής >> μνημονιακής κυβέρνησης, φτάνει στο τέλος. . Αποκορύφωμα οι τελευταίες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που στοχοποίησαν τον κόσμο της εργασίας. Η κυβέρνηση, αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και παραβιάζοντας κάθε κόκκινη γραμμή, αποδέχτηκε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών. Παρά την οκονομική, εργασιακή και ασφαλιστική απαξίωση που επιχειρεί η κυβέρνηση διαβεβαιώνουμε την κοινωνία ότι θα δώσουμε ως κλάδος τα πάντα για την επιτυχή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.
Σε αυτή την προσπάθεια η ΔΑΚΕ Δ/θμιας.Εκπ/σης Ιωαννίνων σας εύχεται καλή δύναμη.
Αγαπητοί μαθητές.
 H μακροχρόνια προσπάθειάς σας, μπαίνει στην τελική ευθεία με την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων.
Να θυμάστε ότι πάντα οι εξετάσεις απαιτούν ψυχραιμία, αυτοεκτίμηση αυτοσυγκέντρωση και σε συνδυασμό με τις γνώσεις σας , θα επέλθει το ποθητό αποτέλεσμα, η συνέχιση της πορείας σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
 Να θυμάστε ότι η προσπάθεια αυτή είναι μεν σημαντική, αλλά η έκβασή της δεν καθορίζει ούτε προδιαγράφει ολόκληρη τη ζωή σας. Είναι μια στάση στη μεγάλη διαδρομή που έχετε μπροστά σας, όμως δεν είναι μονόδρομος για την κατάκτηση των στόχων σας. .
 Σας ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να ανταμειφθούν οι κόποι σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου