Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης ΕΛΜΕ Ιωαννίνων


ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                                                                               ΙΩΑΝΝΙΝΑ  20-10-2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κατά την γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων στις 20-10-2011 αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω.
1)  Να καταδικάσουμε την ενέργεια των κυβερνητικών βουλευτών του νομού μας που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο χωρίς να έχουν τέτοια εντολή και χωρίς να λάβουν υπ΄οψιν τους την αγανάκτηση των πολιτών. Αυτοαποκαλώντας τους εαυτούς τους σωτήρες εφαρμόζουν με την ψήφο τους την πιο αντιλαϊκή και ανάλγητη πολιτική σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας.
2)  Χαιρετίζουμε την μεγαλειώδη κινητοποίηση και τις πρωτοφανείς σε όγκο και παλμό  συγκεντρώσεις στις 19 και 20 Οκτωβρίου.
3)  Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του διαδηλωτή που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια των κινητοποιήσεων και ζητούμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.
4)  Όσο για τα γεγονότα της κεντρικής πλατείας καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να επιδείξουν την απαιτούμενη πολιτική ωριμότητα και υπευθυνότητα που απαιτεί η κρισιμότητα των στιγμών,   ώστε με τις ενέργειές τους να μην πυροδοτούν τεχνητές πολώσεις στους κόλπους του κινήματος,  δίνοντας έτσι αφορμές στις δυνάμεις της αντίδρασης και σε κάθε λογής προβοκάτορες που μοναδικό στόχο έχουν την συκοφάντηση και την κάμψη της αγωνιστικότητας των λαϊκών μαζών.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου