Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση της κα Ελίζας Βόζεμπεργκ για τα λεγόμενα της κα Άννας Διαμαντοπούλου στην 64η Σύνοδο Πρυτάνεων


Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Πομπώδεις τίτλοι κενοί περιεχομένου, βασικό χαρακτηριστικό του πολιτικού λόγου της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, ακούστηκαν και πάλι δια στόματος της κας υπουργού, αυτή τη φορά στην 64η Σύνοδο Πρυτάνεων και Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών των ΑΕΙ.

Μίλησε για ‘’μεγάλες αλλαγές’’ χωρίς επιπλέον πόρους και προανήγγειλε συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, όταν η ίδια, καταργώντας το υποτυπώδες αξιοκρατικό κριτήριο της βάσης του 10, θέτει και πάλι σε λειτουργία τμήματα τα οποία είχαν πάψει να λειτουργούν λόγω έλλειψης φοιτητών. Παράλληλα, άνοιξε για πολλοστή φορά το φάκελο των αλλαγών στο εξεταστικό, που η ίδια είχε βάλει…στο συρτάρι μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της. Η τακτική του ‘’λίγο απ’ όλα’’, που εφαρμόζει σήμερα, χάριν εντυπωσιασμού, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και ανεύθυνη και επικίνδυνη είναι. Σοφότερο θα ήταν να κάνει πράξη έστω και λίγα, παρά να εξαγγέλλει πολλά και να μην κάνει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου