Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Συνάδελφοι ώρα για προβληματισμό....


Στη συνέντευξη τύπου της Υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου στις 12/11/2009 εκφράστηκαν μια σειρά από από σκέψεις και προτάσεις για τον εκπαιδευτικό και το εκπαιδευτικό μας σύστημα.
Επειδή λοιπόν όπως αναφέραμε το blog μας είναι χώρος διαλόγου, θα θέλαμε τα σχόλια, τους προβληματισμούς και τις απορίες σας για τα θέματα που έθεσε η Υπουργός.
Εμείς σαν δημοκρατική παράταξη θα συζητήσουμε και θα τοποθετηθούμε σε όσα βλέπουμε πως θίγονται από τις νέες ρυθμίσεις ή αναγγελίες ρυθμίσεων.

3 σχόλια:

  1. Δημήτρης Σκούρτης13 Νοεμβρίου 2009 στις 2:37 π.μ.

    Σωστά Συνάδελφοι, ώρα για προβληματισμό...
    Προβληματισμός 1ος: Από ποιους θα γίνετε η αξιολόγηση του Δόκιμου Νεοδιόριστου και με ποια κριτήρια. Αυτό να προσδιοριστεί πριν δώσουν τόσοι συνάδελφοι στον ΑΣΕΠ και βρεθούν μετά στον ΑΕΡΑ.

    Προβληματισμός 2ος: Θα αρθεί η 3ετία στις ΔΔΕ, ρωτήσατε όμως πόσο σημαντικό είναι κάθε χρονιά να υπάρχουν νέοι σε καίριες θέσεις στην ΔΔΕ που δεν θα ξέρουν τι να κάνουν στην θέση και με το αντικείμενο που θα απασχοληθούν;

    Και για να μην μακρηγορώ θα στείλω στο email σας και άλλους προβληματισμούς που θα ήθελα να λάβετε γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός και χρήσιμος ο προβληματισμός όλων μας για ότι αρχίζει να διαφαίνεται από πλευράς ΥΠΔΜ&Θ ……. άλλα μήπως πρέπει να δρομολογήσουμε και κάποια διαδικασία αυτοκριτικής και ανάλυσης των «γεγονότων» που σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο μας οδήγησαν στην εκλογική πανωλεθρία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστό και εύλογο το σχόλιο σου Ανώνυμε.
    Είναι όντως αναγκαία η αυτοκριτική αλλά σε ότι αφορά τα εκλογικά αποτελέσματα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί στο συνδικαλιστικό μας όργανο, αλλά στο κομματικό όργανο. Τα όποια λάθη ή παραλήψεις όμως έγινα από την παράταξή μας σίγουρα θα πρέπει να τεθούν υπό συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή